Libanon 2020

AIA organiseert een geweldige missiontrip in Libanon. Wil jij je passie voor sport en je passie voor Jezus  combineren in een outreach vol sportieve uitdaging en bijzondere ontmoetingen? En wil jij zowel fysiek als geestelijk je grenzen verleggen? Ga  dan mee in deze levensveranderende missietrip.

Op missie in Libanon

Libanon, gelegen boven Israël en naast Syrië, bevindt zich in een gebied waar al langere tijd veel strijd is. Na verschillende (burger-)oorlogen is het nu binnen het land zelf vrij rustig. Wel herbergt het een zeer groot aantal vluchtelingen en is het onrustig in de omringende landen. Het is één van de meest Westerse Arabische landen, met een grote christelijke minderheid die vrij veel rechten en vrijheid heeft. Sinds 2007 gaat er regelmatig een team Nederlandse AiA’ers naar Libanon om daar te helpen met het opzetten van de Athletes in Action-ministry. Inmiddels is een heel aantal kerken betrokken geraakt en wordt sport steeds meer een platform voor een jongerenbeweging die houdt van sport en Jezus.

Jij in Libanon

Deze reis staat in het teken van het dienen van AIA Libanon. We willen hen bemoedigen en helpen om hun ministry te versterken. Alle activiteiten die jij met het team onderneemt sluiten aan bij wat de Libanese Athletes in Action-ministry aan het doen is – zij zullen hierop voortbouwen. Er is ruimte voor diverse sporten dus meld je snel aan!

Wanneer jij houdt van een geweldig avontuur in een nieuwe cultuur dan is dit een geweldige reis voor jou. De missiontrip zal niet alleen jouw leven beïnvloeden maar ook impact hebben op de mensen die jij gaat ontmoeten. Wil jij het avontuur aangaan en Jezus liefde delen in Libanon? Meld je dan snel aan!

Voorbereiding

Om je goed voorbereid op pad te sturen zullen de teamleiders contact met je opnemen en je helpen in de voorbereiding. Daarnaast is er een verplicht voorbereidingsevent van vrijdagavond 26 juni tot zondag 28 juni 2020. Tijdens dit event ontmoet je alle teams die in de zomer van 2020 meedoen aan een missiontrip en word je geestelijk, fysiek en praktisch voorbereid. Je ontvangt na je aanmelding meer info over dit event. Noteer de datum vast in je agenda!

Prijs

De prijs van deze missiontrip is, door de stijgende ticketprijzen gedurende het jaar, afhankelijk van je aanmeldmoment. Hoe eerder jij je aanmeldt, hoe groter je voordeel:
– vóór 1 januari 2020: €1495,-
– vóór 1 maart 2020: €1595,-
– vóór 1 mei 2020: €1695,-