Outreach Israel

In 2019 organiseert AIA opnieuw een geweldige sportoutreach in Israel. Wil jij je passie voor sport en je passie voor Jezus  combineren in een outreach vol sportieve uitdaging en bijzondere ontmoetingen? En wil jij zowel fysiek als geestelijk je grenzen verleggen? Ga dan mee in deze outreach vol variatie.

Outreach in Israel

Israel is natuurlijk bekend als het land waar Jezus werd geboren en het volk dat Gods oogappel is. Toch zijn er in Israel veel mensen die Jezus niet persoonlijk kennen. Sport wordt door de christenen in Isreal gezien als een geweldige manier om relatie te bouwen met mensen en het  Evangelie te delen. Sinds 2004 gaat daarom regelmatig een team Nederlandse AiA’ers naar Israel om daar kerken te dienen en helpen in hun ministry.

Jij in Israel

Deze outreach staat in het teken van het dienen van Dugit Ministries in Tel Aviv. We willen hen bemoedigen en helpen om hun ministry te versterken. Alle activiteiten die jij met het team onderneemt sluiten aan bij wat deze ministry aan het doen is – zij zullen hierop voortbouwen. Tijdens deze outreach zullen verschillende sporten worden gedaan.

Wanneer jij houdt van een bijzonder avontuur in een nieuwe cultuur dan is dit een outreach voor jou. De outreach zal niet alleen jouw leven beïnvloeden maar ook impact hebben op de mensen die jij gaat ontmoeten. Wil jij het avontuur aangaan en Jezus liefde delen in Israel? Meld je dan snel aan!

LET OP: De exacte data voor 2019 zijn nog niet bekend. Houd onze site in de gaten voor nieuws of stuur een bericht naar Rushil zodat we je op de hoogte kunnen houden!