Outreach Israel – multi sports

In 2020 organiseert AIA opnieuw geweldige sportoutreaches in Israel. Wil jij je passie voor sport en je passie voor Jezus  combineren in een outreach vol sportieve uitdaging en bijzondere ontmoetingen? En wil jij zowel fysiek als geestelijk je grenzen verleggen? Ga dan mee in deze outreaches vol variatie.

Zomer 2020 – multi sports outreach

In de zomervakantie heb je de kans om mee te doen aan een outreach in het bruisende Tel Aviv. Door verschillende (sport)activiteiten zul je contact leggen met de inwoners van deze stad en met hen het evangelie delen in woord en daad.

Outreach in Israel

Israel is natuurlijk bekend als het land waar Jezus werd geboren en het volk dat Gods oogappel is. Toch zijn er in Israel veel mensen die Jezus niet persoonlijk kennen. Sport wordt door de christenen in Israel gezien als een geweldige manier om relatie te bouwen met mensen en het  Evangelie te delen. Sinds 2004 gaat daarom regelmatig een team Nederlandse AiA-ers naar Israel om daar kerken te dienen en helpen in hun ministry.

Jij in Israel

De outreaches in Israel staan in het teken van het dienen van Dugit Ministries in Tel Aviv. We willen hen bemoedigen en helpen om hun ministry te versterken. Alle activiteiten die jij met het team onderneemt sluiten aan bij wat deze ministry aan het doen is – zij zullen hierop voortbouwen.

Iedere avond speel je volleybal, voet(volley)bal en basketbal en is er ruimte voor fitness op het strand. Via deze sporten leg je contact met de inwoners van Tel Aviv en krijg je de kans met hen het evangelie te delen in woord en daad. In de middagen slit je met je team aan bij andere ministry’s van Dugit en ga je naar daklozen en drugsverslaafden om hen eten en drinken te geven, hen te bemoedigen en voor hen te bidden. Daarnaast ben je een aantal middagen werkzaam in het Holland Centrum. Dit is een kinder zorg- en opvangcentrum voor mindervalide kinderen waar je praktische hulp en opknapwerkzaamheden gaat doen.

Tijdens de reis is er ook ruimte om meer te ontdekken van het land waar Jezus Zijn voetsporen heeft achtergelaten. Je zult een aantal uitstapjes maken naar Jeruzalem, de Dode Zee, de woestijn, Mount Karmel en Galilea.

Wanneer jij houdt van een bijzonder avontuur in een nieuwe cultuur dan is dit een outreach voor jou. De outreach zal niet alleen jouw leven beïnvloeden maar ook impact hebben op de mensen die jij gaat ontmoeten. Wil jij het avontuur aangaan en Jezus liefde delen in Israel? Meld je dan snel aan!

Voorbereiding

Om je goed voorbereid op pad te sturen zullen de teamleiders contact met je opnemen en je helpen in de voorbereiding. Daarnaast is er een verplicht voorbereidingsevent van vrijdagavond 26 juni tot zondag 28 juni 2020. Tijdens dit event ontmoet je alle teams die in de zomer van 2020 meedoen aan een outreach en word je geestelijk, fysiek en praktisch voorbereid. Je ontvangt na je aanmelding meer info over dit event. Noteer de datum vast in je agenda!

Prijs

De prijs van deze outreach is, door de stijgende ticketprijzen gedurende het jaar, afhankelijk van je aanmeldmoment. Hoe eerder jij je aanmeldt, hoe groter je voordeel:
– vóór 1 januari 2020: €1495,-
– vóór  1 maart 2020: €1595,-
– vóór  1 mei 2020: €1695,-