Outreach Cambrils – running

In 2019 organiseert Athletes in Action in samenwerking met Athletes in Action Spanje de eerste Running outreach naar Cambrils. Ben je een fanatieke hardloper en heb je zin in een mooi avontuur? Meld je dan snel aan!

Cambrils is één van de vele badplaatsen aan de Costa Dorada en telt 27.000 inwoners. De badplaats staat met name bekend om zijn vissershaven en het strand. Het ligt op 100 km van Barcelona.

De kerk l´Assemblea Biblia del Camp de Tarragona gaat een sport community starten en de komst van een Nederlands team zal veel impact hebben. Het team zal helpen in de start van deze nieuwe community, en jij kan daar deel van uit maken.

Met je team zul je deelnemen aan running activiteiten, hierbij kun je denken aan gezamenlijke trainingen, maar ook het geven van korte talks gericht op voeding, motivatie en het belang van een cooling down.

Deze outreach is voor jou als je houdt van running, avontuur, het ontdekken van nieuwe culturen en het delen van Jezus in de sportwereld. Het zal niet alleen een impact hebben op jouw leven, maar ook zeker op de levens van vele lokale mensen in Cambrils.