Dansoutreach Barcelona

AIA organiseert ook in 2019 een geweldige dansoutreach in Barcelona! Wil jij je passie voor dans en je passie voor Jezus combineren in een outreach vol sportieve uitdaging en bijzondere ontmoetingen? En wil jij zowel fysiek als geestelijk je grenzen verleggen? Ga dan mee in deze levensveranderende outreach.

Dansen in Barca

Barcelona, de underground dans scene waarbij er oldskool op de straten worden gedanst. Beeld je eens in: je bent aan het dansen en de kans om opgepakt te worden is groot! Wanneer de politie komt en verandert binnen drie tellen de omgeving van hiphop cyfher sessie naar een salsa workshop als cover. Je begroet de blauwe vrienden en zodra ze weg zijn… begint het freestylen weer! Plaatsen als de bekende metro halte Universitat of MACBA worden al gauw omgetoverd naar een echte dans vloer.

Jij in Barca

Naast het dansen op de straat ga je mee doen aan lokaal georganiseerde battles waarbij je 1vs1 of 2vs2 gaat mee dansen in de Spaanse experimental scene. Je gaat onder andere met lokale christelijke dansers het evangelie verkondigen op straat. Ben jij degene die dit aandurft, en houd je van avonden vol dans en mensen het Licht van Jezus laten zien? Dan is deze uitdagende outreach iets voor jou! Meld je snel aan. Heb je nog vragen stuur dan een mailtje naar Rushil die kan je er alles over vertellen.