Cycling Tour Alpen

In 2020 organiseert AIA een geweldige bike tour door de Oostenrijkse Alpen. Heb jij je passie voor fietsen en natuur en Jezus? Ben je tussen de 18 en 30 jaar? En wil je verder groeien in die passies in een trip vol sportieve uitdaging tijdens een bijzondere week met je fietsgenoten? Ga dan mee met deze tour vol avontuur en natuur.

Mountainbiken in de Alpen

Deze tour kun je zien als een In-reach: Een reis waarin je meer ontdekt van jezelf, van God en van anderen.  Door hard te trappen in de bergen, je grenzen te verleggen, samen te kijken naar de zonsondergang, te chillen bij het kampvuur van een berghut bouw je een vertrouwensband opbouwen met je fietsmaten. Je voert gesprekken over de bergtoppen van die dag en de toppen en dalen van je geloofsleven en samen en alleen bestudeer je de Bijbel. Bijna alle ingrediënten voor deze trip zijn aanwezig: jij mist nog om deze tour compleet te maken!

Je fietst samen met Nella en Puch, die klaar staan om een onvergetelijke trip te faciliteren. Nella en Puch delen met jou hun leven, tijd, energie, geloof, waarden, grapjes, kracht, eten, water, Gods Woord en hun belevenissen en ervaringen. Maar: delen is tweerichtingsverkeer: geven en ontvangen. Ze staan ook klaar om jou op te vangen en jouw levensvragen, inzichten en waarden te ontvangen. Zo bereiken we samen sterker het einde van de week.

Onze partner Vasa Sport gaat zorgen dat alle zaken omheen goed verlopen: overnachtingen, bagage transport, gps route. Het exacte programma krijg je nog te horen, maar hier kun je alvast proeven van de tour.

Voorbereiding

Om je goed voorbereid op pad te gaan zullen de teamleiders contact met je opnemen en je helpen in de voorbereiding. Daarnaast is er een verplicht voorbereidingsevent van vrijdagavond 26 juni tot zondag 28 juni 2020. Tijdens dit event ontmoet je alle teams die in de zomer van 2020 meedoen aan een outreach en word je geestelijk, fysiek en praktisch voorbereid. Je ontvangt na je aanmelding meer info over dit event. Noteer de datum vast in je agenda!

Deadline 29 februari 2020

Schrijf je je in voor eind februari! Hierna stijgt de prijs erg snel oa in verband met reserveren van overnachtingen, verblijfskosten. Bovendien heb je ook tijd nodig om jezelf goed voor te bereiden. LET OP: er is maar een beperkt aantal plaatsen (10) voor deze trip beschikbaar!

Prijs

De prijs van deze trip is een indicatie, de exacte prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers en wordt begin december vastgesteld. Prijsindicatie: €995,-