Cycling Tour Alpen

In 2020 organiseert AIA een geweldige bike tour door de Oostenrijkse Alpen. Heb jij je passie voor fietsen en natuur en Jezus? Ben je tussen de 18 en 30 jaar? En wil je verder groeien in die passies in een trip vol sportieve uitdaging tijdens een bijzondere week met je fietsgenoten? Ga dan mee met deze tour vol avontuur en natuur.

Mountainbiken in de Alpen

Heb je al ervaring met MTB, en lijken de Alpen je een fantastische plek om te fietsen, maar weet je niet precies hoe? Houd jij van uitdaging en avontuur en je grenzen verleggen? Dan heb jij in de zomervakantie dé kans om te fietsen tussen bergmassieven, prachtige meren en bossen. Het wordt een adembenemende tour, in alle opzichten. Je fietst samen met een kleine groep van maximaal 8 mensen en een begeleider, die de routes goed kent.

De focus van deze bike tour is op persoonlijke ontwikkeling en geloof. Dat doen we door het thema van de week, door het fietsen zelf en door het samen zijn en de gesprekken met je fietsmaten gedurende de week.

Ga mee op avontuur!

De Alpen zijn de hoogste bergen in West Europa. Een hele week fietsen door verschillende trails brengt je heel dicht bij bergtoppen. En bergtoppen hebben iets bijzonders, ook in de Bijbel: ze zijn plekken van ontmoetingen tussen mens en God. Overnachten in een berghut en de zonsondergang bekijken, nadenken over het thema van de tour, praten met anderen, genieten van een lekkere matras na hard trappen; dat maak je allemaal mee. Maar dan zonder het gedoe van de weg kwijtraken, bagage dragen, slaapplek zoeken, want dat wordt geregeld door onze partner Vasa Sport. Jij gaat op pad met AIA team en een begeleider en Vasa Sport regelt alle randzaken.

Het exacte programma krijg je nog te horen, maar hier kun je alvast proeven van de tour.

Voorbereiding

Om je goed voorbereid op pad te gaan zullen de teamleiders contact met je opnemen en je helpen in de voorbereiding. Daarnaast is er een verplicht voorbereidingsevent van vrijdagavond 26 juni tot zondag 28 juni 2020. Tijdens dit event ontmoet je alle teams die in de zomer van 2020 meedoen aan een outreach en word je geestelijk, fysiek en praktisch voorbereid. Je ontvangt na je aanmelding meer info over dit event. Noteer de datum vast in je agenda!

Deadline 31 december 2019

Schrijf je je in voor 31 december! Na 31 december stijgt de prijs erg snel oa in verband met reserveren van overnachtingen, verblijfskosten. Bovendien heb je ook tijd nodig om jezelf goed voor te bereiden. LET OP: er is maar een beperkt aantal plaatsen (10) voor deze trip beschikbaar!

Prijs

De prijs van deze trip is een indicatie, de exacte prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers en wordt begin december vastgesteld. Prijsindicatie: €995,-