AIA community’s

Hoe zou de wereld eruit zien als jongeren Jezus leren kennen, groeien in geloof en karakter en in actie komen om een impact te maken in de wereld?

 

Dit is onze droom! Dat er een groeiende generatie jonge mensen in beweging komt die Jezus persoonlijk kent, groeit in geloof en karakter en in actie komt om een impact te hebben in deze wereld.

De afgelopen 20 jaar hebben we keer op keer ervaren dat deze droom realiteit wordt door simpelweg aanwezig te zijn in het leven van jongeren op de plek waar ze wonen en initiatief te nemen om in hen te investeren. In onze communities leggen we de link met deze jongeren door laagdrempelige activiteiten en delen daarin Gods liefde in woorden en daden.

Een community is een groep jonge mensen uit lokale kerken die wekelijks investeert in jongeren uit de wijk door een laagdrempelige activiteit.

Het is simpel, makkelijk en daarin ligt ook de kracht. Een AIA Community is een plek waar relaties gebouwd worden, waar jongeren Jezus leren kennen en groeien als persoon. Een plek van acceptatie, liefde en veiligheid.

Met een AIA community bouw je samen met Athletes in Action en jouw kerk aan Gods Koninkrijk direct bij jou om de hoek. We verlagen met onze activiteiten de ‘drempels’ van de kerk, zodat de cultuur van het koninkrijk van Jezus zijn weg vindt in de maatschappij. Met als ultiem doel om een hechte community van vrijheid, veiligheid en acceptatie te bouwen. Waar jongeren uit de kerk zich verbonden voelen met jongeren uit de wijk en hun hart durven te laten zien. Zo ontstaat een stukje hemel op aarde, waar jongeren Jezus leren kennen.

Als activiteit zoeken we altijd wat het beste past bij de jongeren per unieke plek. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Sport
  • Inloop
  • Clubs voor verschillende doelgroepen
  • Straatwerk
  • Muziek en dans
  • Eten

Wil jij een community starten of meer informatie? Neem contact met ons op!