AIA Sportkampen

Sportkampen van Athletes in Action is een ontzettend gaaf kamp voor tieners van 12 t/m 16 jaar. In een team van 8 jongens of meiden ga je een week lang sporten, lol maken en over God leren. Overdag train je onder leiding van geselecteerde coaches en ‘s avonds zijn er teenparty’s met teambattles, uitdagende sprekers en nog veel meer.

AIA Sportkampen preview

 

Voetbal

 

Aanmelden

Volleybal

 

Aanmelden

Basketball

 

AANMELDEN

Streetdance

 

AANMELDEN

 

Aanmelden

Om je aan te melden voor Sportkampen moet je tijdens Sportkampen minimaal 12 jaar en maximaal 16 jaar oud zijn én toestemming hebben van je ouders of verzorgers.

Nadat jij al je gegevens hebt ingevuld en je aanmelding hebt verstuurd, ontvang je een mail van ons in jouw inbox met daarbij een bevestigingsformulier voor je ouders.

Info voor je ouder

Laat je ouders het financiële gedeelte invullen, de voorwaarden lezen en het formulier ondertekenen. Laat je ouders ook de extra info lezen over het tienerfonds.

Op de AIA Sportkampen zijn onze ‘algemene voorwaarden’ van toepassingen. Belangrijk voor de ouders: denkt u aan het afsluiten van een annuleringsverzekering voor eventuele annuleringskosten? (zie artikel 7 van de voorwaarden)

De bevestiging die per email wordt opgestuurd, kan gratis opgestuurd worden naar onderstaand antwoordnummer. Als deze is verwerkt, ontvang je van ons een bevestigingsmail. Het geld wordt automatisch van de opgegeven rekening afgeschreven. Je ontvangt een factuur als betalingsbewijs.

Retour adres aanmeldformulier

Athletes in Action
Antwoordnummer 49
9700 VB GRONINGEN

Let op: je aanmelding is definitief als je na het insturen van bevestigingsformulier van ons een e-mail hebben gekregen ter bevestiging