Sportkampen

De Sportkampen van Athletes in Action zijn ontzettend gaaf voor tieners van 12 t/m 17 jaar. Ingrediënten van dit kamp zijn veel sport, geloof en gezelligheid.

Deze zomer kun je van 23-27 juli kennismaken met een volledig opnieuw doordacht en vernieuwd kamp! De kampen zijn vanaf dit jaar kleinschaliger van opzet en in onze vernieuwde sportkampen bieden we verschillende en nieuwe sporten aan. Naast bekende sporten hebben we dit jaar onder andere ook multi-sports en outdoor survival. Daarnaast ben je niet meer de hele dag alleen met je eigen sport bezig. Op verschillende momenten tijdens het kamp ga je kennis maken met nieuwe sporten en grensverleggende activiteiten. Sportkampen wordt vanaf 2018 gehouden op een nieuwe locatie waar je nog meer een kampgevoel zult hebben en sport zult ervaren! We hopen je te ontmoeten op Sportcentrum Valkenhuizen in Arnhem.

De nieuwe sportkampen van AIA worden ontzettend tof! Vol sportieve uitdagingen, grensverleggende activiteiten en natuurlijk superveel fun!

Sportkampen van AIA zijn een fantastische plek om te groeien in geloof, karakter en persoonlijkheid. Omdat we jou daar maximaal bij willen helpen, is het programma rondom de sporten herzien en vernieuwd. Wil je weten hoe dat er uit gaat zien? Lees dan hier verder.

 

Kom je er niet uit, of heb je vragen? Lianne Bakker helpt je graag verder.

 

Aanmelden

Om je aan te melden voor Sportkampen moet je tijdens Sportkampen minimaal 12 jaar en maximaal 17 jaar oud zijn én toestemming hebben van je ouders of verzorgers.

Nadat jij al je gegevens hebt ingevuld en je aanmelding hebt verstuurd, ontvang je een mail van ons in jouw inbox met daarbij een link naar het bevestigingsformulier voor je ouders.

Info voor je ouder

Laat je ouders het financiële gedeelte invullen, de voorwaarden lezen en het formulier ondertekenen.

Op de AIA Sportkampen zijn onze ‘algemene voorwaarden’ van toepassingen. Belangrijk voor de ouders: denkt u aan het afsluiten van een annuleringsverzekering voor eventuele annuleringskosten? (zie artikel 7 van de voorwaarden)

De bevestiging die per email wordt opgestuurd, kan worden opgestuurd naar onderstaand adres. Als deze is verwerkt, ontvang je van ons een bevestigingsmail. Het geld wordt automatisch van de opgegeven rekening afgeschreven. Je ontvangt een factuur als betalingsbewijs.

Retour adres aanmeldformulier

Athletes in Action
Hoofdstraat 51
3971 KB Driebergen-Rijsenburg

Let op: je aanmelding is definitief als je na het insturen van het bevestigingsformulier van ons een e-mail hebt ontvangen ter bevestiging

×
01/07
AIA Community Houten

AIA community
01/07
AIA community Houten

AIA community
15/07
AIA Sport week – Gorinchem GKV

AIA Sportweek in Gorinchem georganiseerd door de GKV

0 Sportweken & Outreaches
18/07
AIA Sportweek Enschede – EGE

6 Sportweken & Outreaches
18/07
AIA Sportweek Hasselt

AIA sportweek in Hasselt

8 Sportweken & Outreaches
18/07
AIA Sportweek Tholen 2018

AIA sportweek georganiseerd in Tholen

0 Sportweken & Outreaches
18/07
Impact Sportweek Haarlem

Sportweken & Outreaches
18/07
Sport Event Soest

0 Sportweken & Outreaches
18/07
Sportweek Groningen – Korrewegwijk

13 Sportweken & Outreaches
18/07
Sportweek Zwolle – Dieze

12 Sportweken & Outreaches
20/07
Sportkampen 2018 Coaches

63 Sportkampen
23/07
Outreach Kazan

Sportweken & Outreaches
23/07
Sportkampen 2018 Tieners

16 Sportkampen
05/08
Outreach Israel

6 Sportweken & Outreaches