Sportkampen

De Sportkampen van Athletes in Action zijn ontzettend gaaf voor tieners van 12 t/m 17 jaar. Ingrediënten van dit kamp zijn veel sport, geloof en gezelligheid.

In 2019 zijn de Sportkampen van 29 juli – 2 augustus.  Onze kampen kenmerken zich door kleinschaligheid zodat elke tiener de aandacht krijgt die hij of zij verdient. Tijdens Sportkampen kies je voor een sport waarin je getraind wilt worden, maar je bent niet de hele dag met je eigen sport bezig. Op verschillende momenten tijdens het kamp ga je kennis maken met nieuwe sporten en grensverleggende activiteiten. Dit jaar kun je meedoen met voetbal, volleybal of outdoor sports. Naast het sporten zijn er momenten waarop je met je team en persoonlijk bezig bent met wat het geloof voor jou betekent en hoe je dat in je leven kunt toepassen.

De locatie voor Sportkampen 2019 is nog niet bekend. Zodra we dat weten, lees je dat hier. We hopen je te ontmoeten op Sportkampen 2019!

De sportkampen van AIA zijn ontzettend tof! Vol sportieve uitdagingen, grensverleggende activiteiten en natuurlijk superveel fun!

Sportkampen van AIA zijn een fantastische plek om te groeien in geloof, karakter en persoonlijkheid. Omdat we jou daar maximaal bij willen helpen, maken we elk jaar een gaaf en uitdagend programma. Wil je weten hoe dat er ongeveer uit gaat zien? Lees dan hier verder.

 

Kom je er niet uit, of heb je vragen? Lianne Bakker helpt je graag verder.

 

Aanmelden

Om je aan te melden voor Sportkampen moet je tijdens Sportkampen minimaal 12 jaar en maximaal 17 jaar oud zijn én toestemming hebben van je ouders of verzorgers.

Nadat jij al je gegevens hebt ingevuld en je aanmelding hebt verstuurd, ontvang je een mail van ons in jouw inbox met daarbij alle gegevens voor jou en voor je ouders.

info voor ouders

Op de Sportkampen van AIA zijn onze ‘algemene voorwaarden’ van toepassingen. Belangrijk voor de ouders: denkt u aan het afsluiten van een annuleringsverzekering voor eventuele annuleringskosten? (zie artikel 7 van de voorwaarden)

Het deelnemersgeld wordt automatisch van de opgegeven rekening afgeschreven. Je ontvangt een factuur als betalingsbewijs.

AANMELDEN VOOR SPORTKAMPEN 2019 KAN TOT 21 JULI 2019 TENZIJ SPORTKAMPEN EERDER VOL IS

×
21/10
AIA Community Houten

AIA community
21/10
AIA community Houten

AIA community
28/04
Outreach Barcelona Voetbal 2019

0 Sportweken & Outreaches
10/07
Outreach Israel 2019

0 Sportweken & Outreaches
29/07
Sportkampen 2019 Tieners

0 Events